Nytt rekryteringsbolag med moderna lösningar

Wrknest tror på potential framför erfarenhet. Vi grundades därför med ambitionen om att gå hand i hand med utvecklingen. Vi lever i en föränderlig värld och behöver därför ställa höga krav på flexibilitet snarare än vana för att möta olika arbetsplatsers behov. Vi hjälper ditt företag att våga ta in rätt kandidat – för idag, för imorgon och för framtiden.

Att inte fokusera blint på det traditionella cv:et gör det möjligt att hitta kandidater som har rätt potential för framtiden.

”Vi vet att man måste vara förändringsbenägen, då dagens arbetsuppgifter inte kommer se likadana ut över tid. Det ställer höga krav på att kandidaten har en kapacitet att lära sig nya saker och kunna ta in ny kunskap snabbare” berättar Patrik Hagman, VD för Wrknest.

Därför blir Wrknest din Growth Partner, en stöttepelare som ser till att både du som kund och din nya konsult får den optimala starten på ert samarbete. Vi arbetar med skräddarsydda on-boardingplaner och individanpassade kompetenspaket, ett arbetssätt som säkerställer hög kunskapskvalité och utvecklingspotential över tid. Att sträva efter ett kontinuerligt lärande skapar marknadens konkurrenskraftigaste kandidater och garanterar att de fortsätter utvecklas efter sin tid hos oss på Wrknest.

”Att vara våra kunders och konsulters Growth Partner innebär att vi blir en långsiktig partner som vill hjälpa våra kunder och konsulter att växa tillsammans med oss” förklarar Maria Hellmér, Head of Sales på Wrknest.

Vår förhoppning är att onboarding och kompetensfokus kommer vara det det som man naturligt förväntar sig av ett bemanningsbolag. Därför hoppas vi att fler leverantörer tar efter, och vågar satsa på kandidater som håller för förändring.

Kontaktperson:

Patrik Hagman

VD, Wrknest AB

Telefon: 070 415 50 69

E-post: patrik.hagman@wrknest.se