Företag

Connecting potential and businesses

Connecting young professionals and businesses

Grow your business

Tacka ja till fler affärer – och få nöjdare kunder. Med bemanning, rekrytering, kompetensförsörjning och upskilling kan vi på Wrknest hjälpa er att öka både produktiviteten och det interna engagemanget. Vår vision är att vara er Growth Partner, så att ni snabbare kan nå era mål.

Vi vet att kunskap måste förnyas kontinuerligt för att kunna möta morgondagens behov. Och för att ligga i framkant som företag idag, så gäller det att medarbetarna lär sig snabbare än omvärlden utvecklas. Det betyder att det blir allt viktigare med upskilling och att tänka nytt kring hur man som företag ser på rekrytering och kompetens.

”Företag måste fokusera  att attrahera, rekrytera och utveckla rätt personer, för att rusta sig själva inför framtiden. Den kunskap som dessa personer behöver besitta förändras hela tiden.”

Patrik Hagman, CEO Wrknest

What we do

Rekrytering

I vårt nätverk finns över 15 000 kandidater. 
Vi tror på en diskrimineringsfri rekryteringsprocess, då vi ser potentialen snarare än ett perfekt CV.

Bemanning

Ett flexibelt och kostnadseffektivt alternativ när du snabbt behöver rätt kompetens på plats. Vi hjälper er att lösa bemanningen, så att du kan fokusera på er kärnverksamhet.

Hyr/Rekrytering

Att hyra in kompetens är en gynnsam möjlighet för både anställd och arbetsgivare. Konsulten får prova på företagskulturen samtidigt som arbetsgivaren får lära känna sin nya medarbetare, innan en överrekrytering.

Upskilling

Vårt mål är att vara en Growth Partner till både kandidater och kunder, vi sätter alltid våra kandidaters utveckling i fokus. Alla våra konsulter har en individanpassad utbildningsplan.

Business areas

Finance. Customer Service. Administration. Sales. Suppy chain. Management.

Life Science. Construction. Industry. IT. Development. Operations.

65%

av dagens universitetsstudenter kommer att ha ett jobb som inte finns idag.*

*McKinsey

Get in touch

Lämna dina uppgifter här så återkommer vi inom kort!