Frequently asked questions

En student kan i regel jobba runt 10–15 timmar per vecka.

Företaget hyr in en konsult och efter en period så rekryterar man över kandidaten från Wrknest till sitt bolag.

Det är många faktorer som spelar in, exempelvis vilken kompetensnivå som efterfrågas. Kontakta oss gärna, så kan vi gå igenom just ditt behov!

Fördelarna med att hyra in personal är att det är kostnadseffektivt, skapar en flexibel personalstyrka, extra resurser i projekt, vida arbetstoppar eller tillfällig stororder.

Om behovet skulle kvarstå kan man alltid överrekrytera Wrknest konsulter.

Ni får chansen att testa på en ny kollega – och de får även testa på hur det är att jobba hos er innan man går över i en anställning!

Wrknest är ett bemanningsföretag som har kontor i Stockholm och Göteborg.

Kostnadseffektivt – du betalar endast för faktiska arbetstimmar.

Flexibelt – bemanna enbart vid behov och håll på så sätt nere de fasta kostnaderna.

Tidsbesparande – vi löser bemanningen så att du har tid att fokusera på er kärnverksamhet.

Träffsäkerhet – vi hjälper dig att identifiera rätt kompetens till ditt företag och bidrar till att minimera felrekrytering.

Personalansvar och utveckling – Wrknest är konsultens närmsta chef, vilket gör att du får hjälp med personalansvar, löneadministration, utveckling – och uppföljning.

Tidsbesparande – Wrknest löser rekryteringsprocessen så att du har tid att fokusera på er kärnverksamhet.
Träffsäkerhet – Wrknest hjälper dig att identifiera rätt kompetens till ditt företag och bidrar till att minimera felrekrytering.

Vi tror inte på ”one size fits all” utan vi gör en analys utifrån faktorer som kandidatmarknaden, yrkesområde, tidsplan, bland mycket annat, för att skräddarsy en rekryteringsprocess.

Detta kan vi svara på först när vi pratat med dig som kund och dina behov, men beroende på vad det är för profil har det historiskt sett tagit oss allt ifrån 10 minuter till ett par veckor. Kontakta oss så kan vi berätta mer!

Ja, vi är väldigt vana att jobba med passiva kandidater och har flera olika verktyg för att nå ut till dessa på bästa sätt.

Självklart! Vi söker alltid efter kollegor som precis som oss tror på att vara engagerade och som drivs av att hjälpa både kunder och kandidater till att lyckas.

Det har vi absolut! Vi stöttar våra kunder med skräddarsydda upplägg för att kunna få in riktigt vassa kandidater som kan växa med er på lång sikt.

Det innebär att en person får chansen att lära sig något nytt och alltså kompetensutvecklas. Det här är något vi kan hjälpa till med om man har behov av en resurs som kanske saknar någon specifik kompetens i sitt CV.

Wrknest är unika genom att erbjuda månadslön till våra konsulter inom bemanningsbranschen. Dem flesta bolag erbjuder bara garantilön vilket vi tycker inte ger den trygghet som våra kandidater förtjänar

Ja, Wrknest (vi) är kollektivanslutna. Vi anslutna till både Unionen och Akademikerförbundet

Wrknest är anslutna till både Unionen och Akademikerförbundet.

På Wrknest får man månadslön i syfte att du ska känna dig trygg. Wrknest arbetar för att erbjuda bästa möjliga förmåner till våra konsulter.

Wrknest använder sig av data för att få bättre insikt vad som krävs för att kunna hitta rätt kandidat för rollen. Wrknest kallar det datadriven rekrytering.